JAVNI POZIV ZA UKLJUČENJE U AKCIJU “ZELENI CVIJET 2020“

Turistička zajednica Grada Vrbovca organizira izbor za najljepše uređenu okućnicu privatne kuće s ciljem uređenije i vizualno atraktivnije kvalitete življenja u vrbovečkom kraju i okolici.

Javni poziv je otvoren od 1. lipnja do 30. lipnja 2020.godine.

Ocjenjivat će se: uređenost i opremljenost objekta, originalnost i opći dojam, cvjetnost i hortikulturno uređenje. Stručna komisija TZ Grada obići će i ocijeniti sve kandidirane te dodijeliti nagrade za prva tri mjesta.

Nagrade su:

  1. mjesto – poklon bon – 500,00 kn
  2. mjesto – poklon bon – 300,00 kn
  3. mjesto – poklon bon – 200,00 kn

Svim kandidatima bit će uručene prigodne zahvalnice. Imena dobitnika bit će objavljena 20. srpnja 2020.god. na stranici TZG Vrbovca, a dodjela nagrada i zahvalnica održat će se tijekom mjeseca kolovoza u TZ Grada Vrbovca.

Prijave na Javni poziv s Vašim osobnim podacima, točnom adresom i 3 fotografije uređenog objekta možete dostaviti osobno ili poslati poštom na adresu TZ grada Vrbovca : Trg Petra Zrinskog 1, 10340 Vrbovec te na e-mail: tzvrbovec.info@gmail.com najkasnije do 30. lipnja 2020.god.

Javni poziv je otvoren za objekte na područje grada Vrbovca i svih bivših općina. Prijavom na Javni poziv, vlasnik objekta daje suglasnost za objavom fotografija okućnice na društvenim mrežama TZG Vrbovca i web stranicama.

Budite razigrani i kreativni!